Opdracht Mobiele reclame Campus Business Center

Campus Business Center legde bij ons de vraagstelling neer of wij mee konden denken over de haalbaarheid om een hogere bezettingsgraad te realiseren binnen het complex.

Mobiele reclame campagne

Campus Business Center is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw waar men kantoor en bedrijfsruimtes kunt huren. Campus business center onderscheid zich o.a. door een full concept service, korte huurcontracten, grand café, personal coaching en d.m.v. het feit dat het letterlijk en figuurlijk op een A1 locatie gevestigd is. Deze facetten hebben wij meegenomen en gekeken hoe wij de vraagstelling zo effectief mogelijk konden invullen. Uiteindelijk hebben we in samenspraak gekozen om de deze facetten onder de aandacht te brengen op een heldere en duidelijke manier. De duur van de campagne was een gehele maand zodat de kracht van herhaling haar werk zou gaan doen en de memorisatie van de campagne langer zou blijven hangen bij eventuele potentiële huurders. Het was een regionale campagne waarbij veel business meetings en events aangedaan werk om de doelgroep aan te spreken.

Doelstellingen en resultaat Mobiele reclame campagne Campus Business Center

Doel: Draag bij aan de naamsbekendheid en de bezettingsgraad van Campus Business Center.

Middel: Inzet van mobiele reclame voor een tijdsbestek van een maand tijdens een regionale campagne.

Resultaat: 1 maand na de campagne had men de bezettingsgraad van 95% gerealiseerd ten opzichte van een bezettingsgraad van 73% voor de campagne. Tot op heden heeft deze bezettingsgraad zich gehandhaafd.