Mobiele reclame

Mobiele reclame, reclame met meerwaarde

Mobiele reclame kan worden ingezet voor diverse doeleinden. Het promoten van nieuwe producten, evenementen, het werven van nieuwe klanten of het vergroten van de brand awareness. Mobile Adverts kan uw onderneming, product en of boodschap meerwaarde geven door het unieke en flexibele bereik van mobiele reclame.

Vele mogelijkheden met mobiele reclame

Wilt u uw doelgroep op een unieke manier benaderen? Onze oplossingen staan garant voor een groot bereik, doelgroepgerichte communicatie en een hoge respons. Mobiele reclame kan op vele manieren worden ingezet. Een reclame aanhanger, busreclame, taxi reclame of trein reclame. Afhankelijk van uw doelstellingen bekijken we wat het beste past bij uw bedrijf en boodschap. Met onze elektrische scooters is het zelfs mogelijk om groene mobiele reclame in te zetten!

Mobiele reclame voor elk budget

Buitenreclame heeft zich bewezen als een effectief promotiemiddel, vooral vanwege de hoge attentiewaarde en de verkregen respons. Mobile Adverts biedt u kostenefficiënte oplossingen, zodat u optimaal kunt profiteren van deze advertentiemogelijkheid.

Mobile Adverts, uw partner voor mobiele reclame

Mobile Adverts heeft zich bewezen als dé partner voor mobiele reclame. Vele bedrijven gingen u voor en hebben de effectiviteit van Mobiele reclame ervaren. Mobile Adverts heeft de expertise en kwaliteit in huis om het gehele proces, van creatie tot aan de uiteindelijke realisatie en uitvoering, te begeleiden. Mobile Adverts is een expert op het gebied van buitenreclame en biedt flexibele promotiemogelijkheden met een hoge attentiewaarde. Bekijk hieronder ons portfolio en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.