Mobiele reclame tijdens profronde Almelo

Sticker.nl is een nieuwe website voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. Op de site kan men op eenvoudige wijze van allerlei stickers bestellen en samenstellen.

Mobiele reclame mét promotie team

Om Sticker.nl een grotere bekendheid te geven hebben we in samenspraak met sticker.nl een campagne opgezet waarbij we o.a. de profronde van Almelo hebben aangedaan. De campagne werd extra benadrukt door een promotieteam samengesteld door Mobile Adverts. Het promotieteam bestaande uit 5 personen vermaakte het aanwezige publiek langs het parcours met o.a. het weggeven van snoep (traditie bij wielerrondes), give-aways en gratis stickers. Het promotieteam was gehuld in speciaal aangemeten en ontworpen kleding.

Doelstellingen en resultaat Mobiele reclame campagne Sticker.nl

Doel: Zet Sticker.nl met een above the line campagne op de kaart en zorg voor een onuitwisbare indruk bij publiek en toeschouwers van de o.a. de wielerevenementen.

Middel: Above the line campagne met Mobile Adverts en de communicatiedrager vergezeld door een sampling en promotieteam.

Resultaat: Een sterke omzetstijging tijdens en direct na de campagne meetbaar via de diverse unieke bestellingen via de website van sticker.nl