Inzet van mobiele reclame voor Ford Nederland

Ford Nederland vond dat het 40 jarige bestaan van Ford bedrijfswagens niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. Daarom deed men een beroep op de diensten van Mobile Adverts.

Landelijke Mobiele reclame tour

De communicatiedragers van Mobile Adverts werden voorzien van spraakmakende afbeeldingen en speciale actie communicatieboodschappen ter ere van dit 40 jarige bestaan. Tijdens een landelijke tour werden bijna alle Ford dealers aangedaan om zo de acties kracht bij te zetten en bedrijfslevend Nederland te attenderen op de speciale acties en gamma van Ford bedrijfswagens. Normaliter worden onze communicatiedragers voortgetrokken door Mercedes trekkers maar speciaal voor deze campagne werden Ford Transit trekkers ingezet wat het geheel een schitterende uitstraling gaf. Een landelijk dekkende campagne werd zo letterlijk en figuurlijk mobiel gemaakt door Ford.

Doelstellinen en resultaat Mobiele reclame campagne Ford Nederland

Doel: Promoot en communiceer het 40 jarig bestaan van Ford bedrijfswagens en de
daarbij behorende acties.

Middel: Inzet van de communicatiedragers van Mobile Adverts voor de landelijke campgane
van Ford bedrijfswagens.

Resultaat: Na de campagne zijn er 12% meer bedrijfswagens verkocht ten opzichte van het jaar
en de maanden daarvoor.