Mobiele reclame opdracht voor FC Twente

Een zeer bijzondere opdracht die we met verschillende participerende bedrijven en in samenspraak en goedkeuring van FC Twente hebben georganiseerd. FC Twente stond in een korte periode voor 2 ultieme uitdagingen tegen de concurrent Ajax voor de zogenaamde dubbel. Zowel de beker alsmede het landskampioenschap kon behaald worden.

Mobiele Roadshow van Mobile Adverts

In een veel besproken roadshow heeft Mobile Adverts samen met de participerende bedrijven de wedstrijden en periode voorafgaand aan de beladen duels een extra dimensie proberen te geven. De participerende bedrijven hadden de mogelijkheid om in deze periode de communicatiedrager in te zetten als eye catcher. De actie ging als een lopend vuurtje door Twente. De reclame leverde weer reclame op. En daar is het ons en onze klanten om te doen. Er werd aandacht aanbesteed in zowel de landelijke als regionale media.

Doelstellingen en resultaat Mobiele reclame campagne FC Twente

Doel: De belangrijke wedstrijden een extra dimensie geven voor participerende bedrijven.

Middel: Roadshow met de communicatiedrager door de regio Twente waarbij de campagne extra kracht wordt bijgezet door middel van geluidsfragmenten.

Resultaat: Een daverend succes waarbij de campagne zowel regionale als landelijke media aandacht trok. De participerende bedrijven hebben een good feeling cause bezorgd bij een groot en breed publiek. Ze werden alom gewaardeerd om deze ludieke actie.