Opdracht mobiele reclame Cogas

Cogas is een innovatieve en veelzijdige organisatie in de kabel en energiesector in Oost nederland. Cogas zorgt ervoor dat ruim 130.000 huishoudens van energie en elektriciteit worden voorzien en zijn ruim 80.000 consumenten en bedrijven aangesloten tot het kabelnetwerk van Cogas.

Rijdende reclame door de regio

Door een eerdere overname van Cogas door Electrabel wou Cogas naar haar klanten en de regio waar Cogas voornamelijk actief is (Oost Nederland) communiceren dat Cogas gewoon Cogas bleef. Om de campagne nog meer ruchtbaarheid en de memorisatie te geven werd er een beroep gedaan op de diensten van Mobile Adverts. In samenspraak met het reclamebureau Artica te Ootmarsum een roadshow van ongeveer een maand lang georganiseerd in en rond Oost Nederland. Doel hierbij was klanten, potentiële klanten alsmede de regio duidelijk te maken dat Cogas gewoon Cogas bleef.

Reclame aanhanger maakt de campagne mobiel

De slogans luidden dan ook: “Cogas blijft Gewoon” & “Wij houden de leiding”. Deze slogans refereren naar o.a. de werkzaamheden in het kabel en leiding netwerk wat Cogas aanlegd alsmede naar de No-nonsense aanpak van Cogas. Dit werd extra versterkt in de campagne door werknemers van het bedrijf te gebruiken bij de verschillende communicatie uitingen. Zo werd de mobiele communicatiedrager van Mobile Adverts o.a. voorzien van een teamfoto en een portret van één van de vele servicemonteurs van Cogas.

Doelstellingen en resultaat mobiele reclame campagne Cogas

Doel: Communiceer in het werkgebied van Cogas de campagne “Cogas blijft Gewoon”.

Middel: Above the line campagne: Roadshow met onze communicatiedrager door de regio Oost Nederland ( Den Ham Wierden, Hof Van Twente, Mariaparochie, Vriezenveen, Klein Agelo, Tubbergen, Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Oldenzaal, Almelo.

Resultaat: Gericht op een grote massa waarbij merkbekendheid op de lange termijn haar vruchten afwerpt. Door middel van onze massacommunicatie is een grote groep mensen gewezen op de campagne van Cogas.